Mulți dintre noi petrecem cea mai mare parte a zilei la birou și cum ne simțim aici afectează în mod direct performanța noastră de lucru.
Aspectul biroului vorbește despre compania în sine și de asemenea creează prima impresie a partenerilor noștri de afaceri sau a clienților noștri.
Imaginea unui birou modern poate fi diferită de la o persoană la alta. Funcționalitate, flexibilitate, simplitate, materiale ori versiunea colorată?
Când alegeți, ce vă influențează cel mai mult pe dumneavoastră?

367 lei

Căutați un dulap nou cu mult spațiu de depozitare pentru biroul de acasă, locul de muncă sau sala de conferință? Tocmai l-ați găsit. TEMPO ASISTENT NEW 035 este un dulap cu rafturi. În simplitate este frumusețe și exact pe asta pariază TEMPO ASISTENT NEW 035 prin design-ul său clasic. Material: DTD laminat Dimensiuni (lxAxh): 57,2×33,6×105,9 cm Grosimea materialului: 16 mm Două rafturi Cu spațiu de depozitare deschis Se livrează demontat  

399 lei

Căutați pentru biroul dumneavoastră, sala de lucru sau sala de ședință o etajeră nouă cu o mulțime de spațiu de depozitare? Tocmai ați găsit-o. TEMPO ASISTENT NEW 009 este o etajeră înaltă cu rafturi. În simplitate este frumusețea, și exact pe asta se bazează TEMPO ASSISTANT NEW 009 cu designul său clasic. Material: PAL melaminat Dimensiuni (lxhxA): 30x175x34 cm Grosimea materialului: 16 mm Patru rafturi Cu spațiu de depozitare deschis Livrat nemontat.

479 lei

Căutați pentru biroul dumneavoastră, sala de lucru sau sala de ședință un dulap nou cu o mulțime de spațiu de depozitare? Tocmai l-ați găsit. TEMPO ASISTENT NEW 011 este un dulăpior mic cu încuietoare și mânere metalice. În simplitate este frumusețea, și exact pe asta se bazează TEMPO ASSISTANT NEW 011 cu designul său clasic. Material: PAL melaminat Dimensiuni (lxhxA): 57x71x34 cm Grosimea materialului: 16 mm Cu încuietoare Încuietoare pe ușă Mânere metalice Două uși Cu spațiu [...]