De calitate și de efect – sistemul modular DUNAJ. este potrivit pentru camerele de zi și oferă o mulțime de spațiu de stocare.

Principala caracteristică acestui modular este versatilitatea, care nu este limitată, așa că aveți toată libertatea atunci când combinați mobilierul.

Pentru realizare a fost folosit PAL laminat de înaltă calitate care arată perfect în culoarea de stejar sonoma.

339 lei

De calitate și de efect – sistemul modular DUNAJ. este potrivit pentru camerele de zi și oferă o mulțime de spațiu de stocare. Principala caracteristică acestui modular este versatilitatea, care nu este limitată, așa că aveți toată libertatea atunci când combinați mobilierul. Pentru realizare a fost folosit PAL laminat de înaltă calitate care arată perfect în culoarea de stejar sonoma. Mobilierul este completat [...]

519 lei

Ansamblu de mobilier universal, practic pentru amenajarea livingului, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțimea de 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 135×48,6×32 cm. Grosimea materialului: 16 mm. Componentele din ansamblul de mobilier se comandă separat.

544 lei

ansamblu universal, practic pentru amenajarea livingului, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțime 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 45×50,8x47cm. Grosimea materialului: 16 mm Componentele din mobilierul de ansamblu se comandă separat.

567 lei

ansamblu universal, practic pentru amenajarea livingului, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțime 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 90×50,8×47 cm. Grosimea materialului: 16 mm Componentele din mobilierul de ansamblu se comandă separat.

679 lei

ansamblu universal, practic pentru amenajrea camerei de zi, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțime 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 90×50,8×47 cm. Grosimea materialului: 16 mm Componentele din mobilierul de ansamblu se comandă separat.

Dulapuri şi sisteme pentru depozitare

Dulap, DTD laminat, stejar sonoma, DUNAJ TIPUL14

769 lei

mobilier de ansamblu universal, practic pentru amenajarea livingului, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțime 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 79×50,8×79 cm. Grosimea materialului: 16 mm Componentele din mobilierul de ansamblu se comandă separat.

809 lei

Ansamblu de mobilier universal, practic pentru amenajarea livingului, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțimea de 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 45×190,8×47 cm. Grosimea materialului: 16 mm. Componentele din ansamblul de mobilier se comandă separat.

879 lei

ansamblu de mobilier universal, practic pentru mobilarea camerelor de zi, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțimea de 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere din metal. Dimensiuni LxAxH: 90×190,8×32 cm. Grosimea materialului: 16 mm. Componentele din ansamblul de mobilier se comandă separat.

899 lei

ansamblu universal, practic pentru amenajarea livingului, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțime 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 135×50,8×47 cm. Grosimea materialului: 16 mm Componentele din mobilierul de ansamblu se comandă separat.

999 lei

ansamblu de mobilier universal, practic pentru amenajarea livingului, care oferă spațiu maxim pentru depozitare până la înălțimea de 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, mânere de metal. Dimensiuni LxAxH: 90×190,8×47 cm. Grosimea materialului: 16 mm. Componentele din ansamblul de mobilier se comandă separat.

Dulapuri şi sisteme pentru depozitare

Dulap cuier, stejar sonoma, DUNAJ Tip 2

1.087 lei

De calitate și de efect – sistemul modular DUNAJ. Este potrivit pentru camerele de zi și oferă o mulțime de spațiu de stocare. Principala caracteristică al acestui modular este versatilitatea, care nu este limitată, așa că aveți toată libertatea atunci când combinați mobilierul. Pentru realizare a fost folosit PAL laminat de înaltă calitate care arată perfect în culoarea de sonoma stejar. Mobilierul este [...]

1.149 lei

Ansamblu de mobilier universal, practic pentru amenajarea camerei de zi, care oferă spațiu maxim pentru depozitare pana la înălțimea de 240 cm în fiecare cameră. Material: PAL melaminat, culoare: stejar sonoma, manere de metal. Dimensiuni LxAxH: 45×190,8×47 cm. Grosimea materialului: 16 mm.   Sticlă transparentă   Componentele din ansamblul de mobilier se comandă separat.